Slusemenu 2025

..eller sammensæt jeres egen menu fra a la carte kortet

Forret

Stegte Hvide Asparges med Tigerrejer, og en sprød skal med parmesan og asparges.
Vin: Thorn-Clarke Milton Park Chardonnay, Australien

Mellemret

Pandestegt Rødtunge på en gulerodspure, hvidvins-/skaldyrssauce med persillesmør
Vin: Grüner Veltliner, Pfaffl, Østrig

Hovedret

Oksemørbrad af kødkvæg på blomkålspure, forårs garniture, aspargeskartofler og rødvinssauce.
Vin: Castellani la Cattura, Shiraz-Cabernet, Toscana

Dessert

Rabarber symfoni med hvid chokolade.
Vin: Tarapaca Late Harvest Chile

Udvalg af danske oste

Med oliven, valnødder og kiks.
Vin: Churchill 10 Year Old Tawny Port.

Priser

2 retter: kr. 389,-
Vinmenu, 2 glas: kr. 185,-

3 retter: kr. 439,-
Vinmenu, 3 glas: kr. 259,-

4 retter: kr. 499,-
Vinmenu, 4 glas: kr. 339,-

5 retter: kr. 579,-
Vinmenu, 5 glas: kr. 399,-

Der tages forbehold for ændringer i forhold til sæsonens udbud af råvarer. Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og specialdiæter.

Aftenkort

Køkkenet er åbent fra 17.00 til 21.00

Forretter

Koldrøget Fanølaks

Friskost, agurk, rejer og sprød garniture
kr. 130,-

Stegte Hvide Asparges

med Tigerrejer, og en sprød skal med parmesan og asparges.

kr. 125,-

Stegt Unghanebryst

Cremet Gorgonzolasauce, sprødt skind og gulerod
kr. 125,-

Røget Fanøskinke

Friskost, tørrede tomater, bagt rugbrød og lilla radisespise
kr. 125,-

Auberginesalat (vegansk)

friske tomater og brød
kr. 115,-

Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.

Hovedretter

Dansk Bøf med bløde løg

Rødbeder, agurk, kartofler og brun sovs
kr. 215,-

Grillet lammefilet

Kartofler, svampe og ragout
kr. 295,-

Rødspættefilet

Kartofler, efterårsgrønt og hvidvinssauce
kr. 255,-

Pandestegt Rødtunge

på en gulerodspure, hvidvins-/skaldyrssauce og kartofler
kr. 285,-

Oksemørbrad af kødkvæg

på blomkålspure, forårs garniture, aspargeskartofler og rødvinssauce.
kr. 365,-

Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.

Børnemenu

Fiskefilet

Pommes, citron, grønt, remoulade og ketchup
kr. 85,-

Rød pølse

Pommes, grønt, remoulade og ketchup
kr. 85,-

Spaghetti

Kødsovs, parmesan og ketchup
kr. 85,-

Nuggets

Pommes, grønt, remoulade og ketchup
kr. 85,-

Børne isdessert

Vanilje, chokolade og jordbæris
kr. 75,-

Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.

Desserter

Udvalg af danske oste

Oliven, hasselnødder og sprødt brød
kr. 135,-

Pistage fondant

med appelsinsorbet og friske bær.
kr. 125,-

Crème Brûlée

Hindbærsorbet og friske bær
kr. 125,-

Rabarber symfoni

med hvid chokolade.
kr. 125,-

Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.

Bestil bord

Vi glæder os til at byde dig velkommen

+45 92 443 443

kammerslusen@kammerslusen.dk

Friske råvarer

Vi vælger de råvarer der smager bedst på de forskellige tidspunkter af året.

Nede på jorden

Vores retter sammensættes kreativt med respekt for gamle traditioner.

Venligt personale

Vi mener at et smil på læben giver en bedre oplevelse for vores gæster.