Bestil vores Slusemenu

..eller sammensæt jeres egen menu fra a la carte kortet

Slusemenu

Serveres fra klokken 17.00 – 21.00

Grillet Makrel
Tomater og grillet citron

Riesling Hochgewächs, Justen-Kiebel, Mosel, Tyskland


Grillet Blæksprutte
Zucchini og bagt tomat

Sainte Cécile Blanc, Château L’ermite D’Auzan, Frankrig


Steak af kødkvæg fra Himmerland
Danske kartofler, grillet kinesisk kål og rødvinssauce

Valpolicella Ripasso Superiore, San Michele, Italien


Danske Jordbær
Vanilje is og vanilje creme

Riesling Auslese Süss, Altes Schlösschen, Pfalz, Tyskland


2 retter: kr. 345,-
Vinmenu, 2 glas: kr. 175,-


3 retter: kr. 395,-
Vinmenu, 3 glas: kr. 265,-


4 retter: kr. 475,-
Vinmenu, 4 glas: kr. 345,-

Aftenkort

Køkkenet er åben fra 17.00 til 21.00.

Forretter

  • Koldrøget Fanølaks
    kr. 115,-
    Flødeost, agurk, rejer og sprødt
  • Unghanebryst
    kr. 95,-
    Cremet suppe, sprød skind og gulerod
  • Aubergine salat
    kr. 95,-
    Friske tomater og brød (vegansk)
  • Grillet Makrel
    kr. 115,-

    Tomater og grillet citron

  • Grillet Blæksprutte
    kr. 95,-

    Zucchini og bagt tomat

Alle forretter serveres med brød og smør

Hovedretter

  • Dansk Bøf med bløde løg
    kr. 195,-
    Rødbeder, agurk, kartofler og brun sovs
  • Grillet lammefilet
    kr. 275,-
    Kartofler, svampe og ragout
  • Rødspættefilet
    kr. 215,-
    Kartofler, gulerødder og hvidvinssauce
  • Meunierestegt torsk
    kr. 235,-

    Kartofler, grillet kinesisk kål og hvidvinssauce

  • Steak af kødkvæg fra Himmerland
    kr. 295,-

    Kartofler,  grillet kinesisk kål og rødvinssauce

Personalet kan oplyse og vejlede omkring allergener. Vi laver gerne vegetariske retter ved forudbestilling.

Desserter

  • Udvalg af danske oste
    kr. 125,-
    Syltede grønne tomater, oliven, hasselnød og sprødt brød
  • Chokolade og karamelkage
    kr. 95,-
    Vaniljeis og bær
  • Danske Jordbær
    kr. 95,-

    Vanilje creme og vanilje is

  • Crème brûlée
    kr. 115,-
    Bærsorbet og bær

Friske råvarer

Vi vælger de råvarer der smager bedst på de forskellige tidspunkter af året.

Nede på jorden

Vores retter sammensættes kreativt med respekt for gamle traditioner og med den gode smag i centrum

Venligt personale

Vi mener at et smil på læben giver en bedre oplevelse.

Bestil bord