Slusemenu 2025
Forret
Stegte Hvide Asparges med Tigerrejer, og en sprød skal med parmesan og asparges.
Vin: Thorn-Clarke Milton Park Chardonnay, Australien
Mellemret
Pandestegt Rødtunge på en gulerodspure, hvidvins-/skaldyrssauce med persillesmør
Vin: Grüner Veltliner, Pfaffl, Østrig
Hovedret
Oksemørbrad af kødkvæg på blomkålspure, forårs garniture, aspargeskartofler og rødvinssauce.
Vin: Castellani la Cattura, Shiraz-Cabernet, Toscana
Dessert
Rabarber symfoni med hvid chokolade.
Vin: Tarapaca Late Harvest Chile
Udvalg af danske oste
Med oliven, valnødder og kiks.
Vin: Churchill 10 Year Old Tawny Port.
Priser
2 retter: kr. 389,-
Vinmenu, 2 glas: kr. 185,-
3 retter: kr. 439,-
Vinmenu, 3 glas: kr. 259,-
4 retter: kr. 499,-
Vinmenu, 4 glas: kr. 339,-
5 retter: kr. 579,-
Vinmenu, 5 glas: kr. 399,-
Der tages forbehold for ændringer i forhold til sæsonens udbud af råvarer. Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og specialdiæter.
Aftenkort
Forretter
Koldrøget FanølaksFriskost, agurk, rejer og sprød garniture |
kr. 130,- |
Stegte Hvide Aspargesmed Tigerrejer, og en sprød skal med parmesan og asparges. |
kr. 125,- |
Stegt UnghanebrystCremet Gorgonzolasauce, sprødt skind og gulerod |
kr. 125,- |
Røget FanøskinkeFriskost, tørrede tomater, bagt rugbrød og lilla radisespise |
kr. 125,- |
Auberginesalat (vegansk)friske tomater og brød |
kr. 115,- |
Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.
Hovedretter
Dansk Bøf med bløde løgRødbeder, agurk, kartofler og brun sovs |
kr. 215,- |
Grillet lammefiletKartofler, svampe og ragout |
kr. 295,- |
RødspættefiletKartofler, efterårsgrønt og hvidvinssauce |
kr. 255,- |
Pandestegt Rødtungepå en gulerodspure, hvidvins-/skaldyrssauce og kartofler |
kr. 285,- |
Oksemørbrad af kødkvægpå blomkålspure, forårs garniture, aspargeskartofler og rødvinssauce. |
kr. 365,- |
Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.
Børnemenu
FiskefiletPommes, citron, grønt, remoulade og ketchup |
kr. 85,- |
Rød pølsePommes, grønt, remoulade og ketchup |
kr. 85,- |
SpaghettiKødsovs, parmesan og ketchup |
kr. 85,- |
NuggetsPommes, grønt, remoulade og ketchup |
kr. 85,- |
Børne isdessertVanilje, chokolade og jordbæris |
kr. 75,- |
Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.
Desserter
Udvalg af danske osteOliven, hasselnødder og sprødt brød |
kr. 135,- |
Pistage fondantmed appelsinsorbet og friske bær. |
kr. 125,- |
Crème BrûléeHindbærsorbet og friske bær |
kr. 125,- |
Rabarber symfonimed hvid chokolade. |
kr. 125,- |
Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.
Bestil bord
+45 92 443 443
kammerslusen@kammerslusen.dk
