Bestil vores Slusemenu

..eller sammensæt jeres egen menu fra a la carte kortet

Stegt Lyssej

Blancheret blomkål, marinerede radiser med citron

og sauce velouté med persille

Viognier, Brotte, Baies Dorees Blanc, Frankrig

Røget Fanø skinke

Flødeost med ramsløg, soltørrede tomater, bagt rugbrød og lilla radise

Pinot Grigio Corsarini, Pontedera, Italien

Ungdyrfilet fra Himmerland

Blomkålspuré, blandede stegte rodfrugter, kartofler med ramsløg,

asparges broccoli og rødvinssauce

VIlla Vetti, Valpolicella Ripasso, Italien 2020

Hindbærmousse på kiksebund

Fior di latte is, jordbærpuré og friske bær

Altes Schlösschen, Riesling, Auslese Süß

Udvalg af danske oste

Oliven, Valnød og sprødt brød,

Banyuls, Vin Doux Naturel, Frankrig

Priser

2 retter: kr. 375,-

Vinmenu, 2 glas: kr. 185,-

3 retter: kr. 425,-

Vinmenu, 3 glas: kr. 259,-

4 retter: kr. 495,-

Vinmenu, 4 glas: kr. 339,-

5 retter: kr. 570,-

Vinmenu, 5 glas: kr. 399,-

Der tages forbehold for ændringer i forhold til sæsonens udbud af råvarer

Aftenkort

Køkkenet er åbent fra 17.00 til 21.00

Forretter

Koldrøget Fanølaks

Flødeost, agurk, rejer og sprødt
kr. 125,-

Unghanebryst

Cremet suppe og sprød skind
kr. 115,-

Aubergine salat

Friske tomater og brød (vegansk)
kr. 125,-

Bakskuld

Rugbrød, “remoulade” og rejer
kr. 185,-

Alle forretter serveres med brød og smør

Hovedretter

Dansk Bøf med bløde løg

Rødbeder, agurk, kartofler og brun sovs
kr. 215,-

Steak af kødkvæg fra Himmerland

Kartofler, efterårsgrønt og rødvinssauce
kr. 325,-

Ungdyrfilet fra Himmerland

Blomkålspuré, blandede stegte rodfrugter, kartofler med ramsløg, asparges broccoli og rødvinssauce
kr. 345,-

Grillet lammefilet

Kartofler, svampe og ragout
kr. 295,-

Rødspættefilet

Kartofler, efterårsgrønt og hvidvinssauce
kr. 255,-

Meunierestegt torsk

Kartofler, efterårsgrønt og hvidvinssauce
kr. 245,-

Personalet kan oplyse og vejlede omkring allergener. Vi laver gerne vegetariske retter ved forudbestilling.

 

Desserter

Udvalg af danske oste

Syltede grønne tomater, oliven, hasselnød og sprødt brød
kr. 125,-

Chokolade og karamelkage

Vaniljeis og bær
kr. 115,-

Chokoladefondant

Hindbærsorbet og bær
kr. 105,-

Crème brûlée

Bærsorbet og bær
kr. 125,-

Personalet kan oplyse og vejlede omkring allergener. Vi laver gerne vegetariske retter ved forudbestilling.

 

Bestil bord

Vi glæder os til at byde dig velkommen

+45 92 443 443

kammerslusen@kammerslusen.dk

Friske råvarer

Vi vælger de råvarer der smager bedst på de forskellige tidspunkter af året.

Nede på jorden

Vores retter sammensættes kreativt med respekt for gamle traditioner.

Venligt personale

Vi mener at et smil på læben giver en bedre oplevelse for vores gæster.