Sommer Slusemenu 2025
Forret
Porcheret Kulmule, grønne ærter og citron
Vin: Pinot Grigio, Castellani, Sicilien
Mellemret
Grillet blæksprutte med ratatouille og frisk basilikum
Vin: Brotte Viognier Baies Dorées Blanc, Frankrig
Hovedret
Steak af Himmerlandskvæg med gulerodspuré, nye danske kartofler, dampet sommergrønt og rødvinssauce.
Vin: Villa Vetti Ripasso Doc Superiore, Italien
Dessert
Pandekager fyldt med mynte/citroncreme, og nye danske jordbær, dertil vaniljeis og tuille.
Vin: Tarapaca Late Harvest Chile
Udvalg af danske oste
Med oliven, valnødder og kiks.
Vin: Churchill Tawny Port.
Priser
2 retter: kr. 389,-
Vinmenu, 2 glas: kr. 185,-
3 retter: kr. 439,-
Vinmenu, 3 glas: kr. 259,-
4 retter: kr. 499,-
Vinmenu, 4 glas: kr. 339,-
5 retter: kr. 579,-
Vinmenu, 5 glas: kr. 399,-
Der tages forbehold for ændringer i forhold til sæsonens udbud af råvarer. Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og specialdiæter.
Aftenkort
Forretter
Koldrøget FanølaksFriskost, agurk, rejer og sprød garniture |
kr. 130,- |
Pocheret KulmuleGrønne ærter og citron |
kr. 125,- |
Stegt UnghanebrystCremet Gorgonzolasauce, sprødt skind og gulerod |
kr. 125,- |
Røget FanøskinkeFriskost, tørrede tomater, bagt rugbrød og lilla radisespise |
kr. 125,- |
Auberginesalat (vegansk)friske tomater og brød |
kr. 115,- |
Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.
Hovedretter
Dansk Bøf med bløde løgRødbeder, agurk, kartofler og brun sauce |
kr. 215,- |
Grillet lammefiletKartofler, svampe og ragout |
kr. 295,- |
RødspættefiletKartofler, sæsonens grøntsager og hvidvins/skaldyrs sauce |
kr. 255,- |
Grillet blækspruttemed nye danske kartofler, ratatouille og frisk basilikum |
kr. 285,- |
Steak af HimmerlandskvægPå gulerodspuré, nye danske kartofler, sommergrønt og rødvinssauce. |
kr. 365,- |
Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.
Børnemenu
FiskefiletPommes, citron, grønt, remoulade og ketchup |
kr. 85,- |
Rød pølsePommes, grønt, remoulade og ketchup |
kr. 85,- |
SpaghettiKødsovs, parmesan og ketchup |
kr. 85,- |
NuggetsPommes, grønt, remoulade og ketchup |
kr. 85,- |
Børne isdessertVanilje, chokolade og jordbæris |
kr. 75,- |
Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.
Desserter
Udvalg af danske osteOliven, hasselnødder og sprødt brød |
kr. 135,- |
Pistage fondantmed appelsinsorbet og friske bær. |
kr. 125,- |
Crème BrûléeHindbærsorbet og friske bær |
kr. 125,- |
Pandekager med nye danske jordbærfyldt med mynte/citroncreme, og nye danske jordbær, dertil vaniljeis og tuille. |
kr. 125,- |
Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.
Bestil bord
+45 92 443 443
kammerslusen@kammerslusen.dk
