Sommer Slusemenu 2025

..eller sammensæt jeres egen menu fra a la carte kortet

Forret

Porcheret Kulmule, grønne ærter og citron
Vin: Pinot Grigio, Castellani, Sicilien

Mellemret

Grillet blæksprutte med ratatouille og frisk basilikum
Vin: Brotte Viognier Baies Dorées Blanc, Frankrig

Hovedret

Steak af Himmerlandskvæg med gulerodspuré, nye danske kartofler, dampet sommergrønt og rødvinssauce.
Vin: Villa Vetti Ripasso Doc Superiore, Italien

Dessert

Pandekager fyldt med mynte/citroncreme, og nye danske jordbær, dertil vaniljeis og tuille.
Vin: Tarapaca Late Harvest Chile

Udvalg af danske oste

Med oliven, valnødder og kiks.
Vin: Churchill Tawny Port.

Priser

2 retter: kr. 389,-
Vinmenu, 2 glas: kr. 185,-

3 retter: kr. 439,-
Vinmenu, 3 glas: kr. 259,-

4 retter: kr. 499,-
Vinmenu, 4 glas: kr. 339,-

5 retter: kr. 579,-
Vinmenu, 5 glas: kr. 399,-

Der tages forbehold for ændringer i forhold til sæsonens udbud af råvarer. Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og specialdiæter.

Aftenkort

Køkkenet er åbent fra 17.00 til 21.00

Forretter

Koldrøget Fanølaks

Friskost, agurk, rejer og sprød garniture
kr. 130,-

Pocheret Kulmule

Grønne ærter og citron
kr. 125,-

Stegt Unghanebryst

Cremet Gorgonzolasauce, sprødt skind og gulerod
kr. 125,-

Røget Fanøskinke

Friskost, tørrede tomater, bagt rugbrød og lilla radisespise
kr. 125,-

Auberginesalat (vegansk)

friske tomater og brød
kr. 115,-

Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.

Hovedretter

Dansk Bøf med bløde løg

Rødbeder, agurk, kartofler og brun sauce
kr. 215,-

Grillet lammefilet

Kartofler, svampe og ragout
kr. 295,-

Rødspættefilet

Kartofler, sæsonens grøntsager og hvidvins/skaldyrs sauce
kr. 255,-

Grillet blæksprutte

med nye danske kartofler, ratatouille og frisk basilikum
kr. 285,-

Steak af Himmerlandskvæg

På gulerodspuré, nye danske kartofler, sommergrønt og rødvinssauce.
kr. 365,-

Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.

Børnemenu

Fiskefilet

Pommes, citron, grønt, remoulade og ketchup
kr. 85,-

Rød pølse

Pommes, grønt, remoulade og ketchup
kr. 85,-

Spaghetti

Kødsovs, parmesan og ketchup
kr. 85,-

Nuggets

Pommes, grønt, remoulade og ketchup
kr. 85,-

Børne isdessert

Vanilje, chokolade og jordbæris
kr. 75,-

Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.

Desserter

Udvalg af danske oste

Oliven, hasselnødder og sprødt brød
kr. 135,-

Pistage fondant

med appelsinsorbet og friske bær.
kr. 125,-

Crème Brûlée

Hindbærsorbet og friske bær
kr. 125,-

Pandekager med nye danske jordbær

fyldt med mynte/citroncreme, og nye danske jordbær, dertil vaniljeis og tuille.
kr. 125,-

Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.

Bestil bord

Vi glæder os til at byde dig velkommen

+45 92 443 443

kammerslusen@kammerslusen.dk

Friske råvarer

Vi vælger de råvarer der smager bedst på de forskellige tidspunkter af året.

Nede på jorden

Vores retter sammensættes kreativt med respekt for gamle traditioner.

Venligt personale

Vi mener at et smil på læben giver en bedre oplevelse for vores gæster.