Bestil vores Julemenu
Stegt Mørksej
med sauteret rosenkål, chips af palmekål på en pure af sød kartoffe hvidvins sauce og persilleolie
Vin: Pfaffl Grüner Veltliner, Østrig.
Berberiandebryst
braiseret rødkål, pocherede figner, andesauce,
pastinakchips og grønne toppe.
Vin: Armas de Guerra Mencía Roble, Spanien
Dansk marmoreret Jersey højrebs filet
på selleripuré, smørstegte kantareller, syltede perleløg hertil kartoffel fondant og rødvinssauce
Vin: Castellani La Cattura, Italien.
Moskusgræskar
med karamelis på chokolade crumble
Ananaskirsebær og friske blåbær
Vin: Réccua Tawny Port, Portugal.
Udvalg af danske oste
Oliven, Valnød og sprødt brød,
Banyuls, Vin Doux Naturel, Frankrig
Priser
2 retter: kr. 389,-
Vinmenu, 2 glas: kr. 185,-
3 retter: kr. 439,-
Vinmenu, 3 glas: kr. 259,-
4 retter: kr. 499,-
Vinmenu, 4 glas: kr. 339,-
5 retter: kr. 579,-
Vinmenu, 5 glas: kr. 399,-
Der tages forbehold for ændringer i forhold til sæsonens udbud af råvarer
Aftenkort
Forretter
Koldrøget FanølaksFlødeost, agurk, rejer og sprødt |
kr. 125,- |
Stegt Mørksejmed sauteret rosenkål, chips af palmekål på en pure af sød kartoffel hvidvins sauce og persilleolie |
kr. 135,- |
Røget Fanø skinkeFlødeost, soltørret tomater, bagt rugbrød og lilla radise |
kr. 115,- |
Aubergine salatfriske tomater og brød (vegansk) |
kr. 105,- |
UnghanebrystCremet Gorgonzolasauce, sprød skind og gulerod |
kr. 115,- |
Allergener og andre forbehold:
Personalet kan oplyse og vejlede omkring allergener, vegetarretter og special diæter.
Hovedretter
Dansk Bøf med bløde løgRødbeder, agurk, kartofler og brun sovs |
kr. 215,- |
Grillet lammefiletKartofler, svampe og ragout |
kr. 295,- |
RødspættefiletKartofler, efterårsgrønt og hvidvinssauce |
kr. 255,- |
Berberiandebrystbraiseret rødkål, pocherede figner, andesauce, pastinakchips og grønne toppe |
kr. 285,- |
Dansk marmoreret Jersey højrebs filetpå selleripuré, smørstegte kantareller, syltede perleløg hertil kartoffel fondant og rødvinssauce |
kr. 365,- |
Allergener og andre forbehold:
Personalet kan oplyse og vejlede omkring allergener, vegetarretter og special diæter.
Desserter
Udvalg af danske osteSyltede grønne tomater, oliven, hasselnød og sprødt brød |
kr. 135,- |
Chokolade og karamelkageVaniljeis og bær |
kr. 115,- |
Moskusgræskarmed karamelis på chokolade crumble. Ananaskirsebær og friske blåbær |
kr. 125,- |
Crème brûléeBærsorbet og bær |
kr. 125,- |
Personalet kan oplyse og vejlede omkring allergener. Vi laver gerne vegetariske retter ved forudbestilling.