Bestil vores Julemenu

..eller sammensæt jeres egen menu fra a la carte kortet

Stegt Mørksej

med sauteret rosenkål, chips af palmekål på en pure af sød kartoffe hvidvins sauce og persilleolie
Vin: Pfaffl Grüner Veltliner, Østrig.

Berberiandebryst

braiseret rødkål, pocherede figner, andesauce, 
pastinakchips og grønne toppe.
Vin: Armas de Guerra Mencía Roble, Spanien

Dansk marmoreret Jersey højrebs filet

på selleripuré, smørstegte kantareller, syltede perleløg hertil kartoffel fondant og rødvinssauce
Vin: Castellani La Cattura, Italien.

Moskusgræskar

med karamelis på chokolade crumble
Ananaskirsebær og friske blåbær
Vin: Réccua Tawny Port, Portugal.

Udvalg af danske oste

Oliven, Valnød og sprødt brød,
Banyuls, Vin Doux Naturel, Frankrig

Priser

2 retter: kr. 389,-
Vinmenu, 2 glas: kr. 185,-

3 retter: kr. 439,-
Vinmenu, 3 glas: kr. 259,-

4 retter: kr. 499,-
Vinmenu, 4 glas: kr. 339,-

5 retter: kr. 579,-
Vinmenu, 5 glas: kr. 399,-

Der tages forbehold for ændringer i forhold til sæsonens udbud af råvarer

Aftenkort

Køkkenet er åbent fra 17.00 til 21.00

Forretter

Koldrøget Fanølaks

Flødeost, agurk, rejer og sprødt
kr. 125,-

Stegt Mørksej

med sauteret rosenkål, chips af palmekål på en pure af sød kartoffel hvidvins sauce og persilleolie
kr. 135,-

Røget Fanø skinke

Flødeost, soltørret tomater, bagt rugbrød og lilla radise
kr. 115,-

Aubergine salat

friske tomater og brød (vegansk)
kr. 105,-

Unghanebryst

Cremet Gorgonzolasauce, sprød skind og gulerod
kr. 115,-

Allergener og andre forbehold:
Personalet kan oplyse og vejlede omkring allergener, vegetarretter og special diæter.

Hovedretter

Dansk Bøf med bløde løg

Rødbeder, agurk, kartofler og brun sovs
kr. 215,-

Grillet lammefilet

Kartofler, svampe og ragout
kr. 295,-

Rødspættefilet

Kartofler, efterårsgrønt og hvidvinssauce
kr. 255,-

Berberiandebryst

braiseret rødkål, pocherede figner, andesauce, 
pastinakchips og grønne toppe
kr. 285,-

Dansk marmoreret Jersey højrebs filet

på selleripuré, smørstegte kantareller, syltede perleløg hertil kartoffel fondant og rødvinssauce
kr. 365,-

Allergener og andre forbehold:
Personalet kan oplyse og vejlede omkring allergener, vegetarretter og special diæter.

Desserter

Udvalg af danske oste

Syltede grønne tomater, oliven, hasselnød og sprødt brød
kr. 135,-

Chokolade og karamelkage

Vaniljeis og bær
kr. 115,-

Moskusgræskar

med karamelis på chokolade crumble. Ananaskirsebær og friske blåbær
kr. 125,-

Crème brûlée

Bærsorbet og bær
kr. 125,-

Personalet kan oplyse og vejlede omkring allergener. Vi laver gerne vegetariske retter ved forudbestilling.

 

Bestil bord

Vi glæder os til at byde dig velkommen

+45 92 443 443

kammerslusen@kammerslusen.dk

Friske råvarer

Vi vælger de råvarer der smager bedst på de forskellige tidspunkter af året.

Nede på jorden

Vores retter sammensættes kreativt med respekt for gamle traditioner.

Venligt personale

Vi mener at et smil på læben giver en bedre oplevelse for vores gæster.