Vinter Slusemenu 2025
Forret
Dampede blåmuslinger med rød karry sauce og koriander.
Vin: Viognier, Baies Doreés, Frankrig.
Mellemret
Pandestegt Pighvar, på en pure af grønne ærter,
kogte rosenkål i en hvidvins sauce med Tuile og havekarse
Vin: Pinot Grigio, Castellani, Sicilien, Italien
Hovedret
Grillede steak af ungdyrs filet på jordskokkepure,
forårs garniture, asparges kartofler og rødvinssauce.
Vin: Villa VETTI, Valpolicella Ripasso, Italien.
Dessert
Havtorn mousse med vanilje is og syltede havtorn.
Vin: Riesling, Eser No.3, Tyskland.
Udvalg af danske oste
Med oliven, valnødder og sprødt brød.
Vin: Banyuls, vin doux naturel, Frankrig.
Priser
2 retter: kr. 389,-
Vinmenu, 2 glas: kr. 185,-
3 retter: kr. 439,-
Vinmenu, 3 glas: kr. 259,-
4 retter: kr. 499,-
Vinmenu, 4 glas: kr. 339,-
5 retter: kr. 579,-
Vinmenu, 5 glas: kr. 399,-
Der tages forbehold for ændringer i forhold til sæsonens udbud af råvarer. Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og specialdiæter.
Aftenkort
Forretter
Koldrøget FanølaksFriskost, agurk, rejer og sprød garniture |
kr. 125,- |
Dampede blåmuslingermed rød karry sauce og koriander. |
kr. 135,- |
Stegt UnghanebrystCremet Gorgonzolasauce, sprødt skind og gulerod |
kr. 115,- |
Røget FanøskinkeFriskost, tørrede tomater, bagt rugbrød og lilla radise |
kr. 115,- |
Auberginesalat (vegansk)friske tomater og brød |
kr. 105,- |
Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.
Hovedretter
Dansk Bøf med bløde løgRødbeder, agurk, kartofler og brun sovs |
kr. 215,- |
Grillet lammefiletKartofler, svampe og ragout |
kr. 295,- |
RødspættefiletKartofler, efterårsgrønt og hvidvinssauce |
kr. 255,- |
Pandestegt Pighvarpå en pure af grønne ærter, kogte rosenkål i en hvidvins sauce med Tuile og havekarse |
kr. 285,- |
Grillede steak af ungdyrs filetpå jordskokkepure, forårs garniture, asparges kartofler og rødvinssauce. |
kr. 365,- |
Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.
Børnemenu
FiskefiletPommes, citron, grønt, remoulade og ketchup |
kr. 85,- |
Rød pølsePommes, grønt, remoulade og ketchup |
kr. 85,- |
SpaghettiKødsovs, parmesan og ketchup |
kr. 85,- |
NuggetsPommes, grønt, remoulade og ketchup |
kr. 85,- |
Børne isdessertVanilje, chokolade og jordbæris |
kr. 75,- |
Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.
Desserter
Udvalg af danske osteOliven, hasselnødder og sprødt brød |
kr. 135,- |
Havtorn moussemed vanilje is og syltede havtorn. |
kr. 115,- |
Moskusgræskar med karamelisChokoladecrumble, physalis og friske blåbær |
kr. 125,- |
Crème brûléeHindbærsorbet og jordbær |
kr. 125,- |
Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.
Bestil bord
+45 92 443 443
kammerslusen@kammerslusen.dk
