Vinter Slusemenu 2025

..eller sammensæt jeres egen menu fra a la carte kortet

Forret

Dampede blåmuslinger med rød karry sauce og koriander.
Vin: Viognier, Baies Doreés, Frankrig.

Mellemret

Pandestegt Pighvar, på en pure af grønne ærter,
kogte rosenkål i en hvidvins sauce med Tuile og havekarse
Vin: Pinot Grigio, Castellani, Sicilien, Italien

Hovedret

Grillede steak af ungdyrs filet på jordskokkepure,
forårs garniture, asparges kartofler og rødvinssauce.
Vin: Villa VETTI, Valpolicella Ripasso, Italien.

Dessert

Havtorn mousse med vanilje is og syltede havtorn.
Vin: Riesling, Eser No.3, Tyskland.

Udvalg af danske oste

Med oliven, valnødder og sprødt brød.
Vin: Banyuls, vin doux naturel, Frankrig.

Priser

2 retter: kr. 389,-
Vinmenu, 2 glas: kr. 185,-

3 retter: kr. 439,-
Vinmenu, 3 glas: kr. 259,-

4 retter: kr. 499,-
Vinmenu, 4 glas: kr. 339,-

5 retter: kr. 579,-
Vinmenu, 5 glas: kr. 399,-

Der tages forbehold for ændringer i forhold til sæsonens udbud af råvarer. Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og specialdiæter.

Aftenkort

Køkkenet er åbent fra 17.00 til 21.00

Forretter

Koldrøget Fanølaks

Friskost, agurk, rejer og sprød garniture
kr. 125,-

Dampede blåmuslinger

med rød karry sauce og koriander.

kr. 135,-

Stegt Unghanebryst

Cremet Gorgonzolasauce, sprødt skind og gulerod
kr. 115,-

Røget Fanøskinke

Friskost, tørrede tomater, bagt rugbrød og lilla radise
kr. 115,-

Auberginesalat (vegansk)

friske tomater og brød
kr. 105,-

Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.

Hovedretter

Dansk Bøf med bløde løg

Rødbeder, agurk, kartofler og brun sovs
kr. 215,-

Grillet lammefilet

Kartofler, svampe og ragout
kr. 295,-

Rødspættefilet

Kartofler, efterårsgrønt og hvidvinssauce
kr. 255,-

Pandestegt Pighvar

på en pure af grønne ærter, 
kogte rosenkål i en hvidvins sauce med Tuile og havekarse
kr. 285,-

Grillede steak af ungdyrs filet

på jordskokkepure, 
forårs garniture, asparges kartofler og rødvinssauce.
kr. 365,-

Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.

Børnemenu

Fiskefilet

Pommes, citron, grønt, remoulade og ketchup
kr. 85,-

Rød pølse

Pommes, grønt, remoulade og ketchup
kr. 85,-

Spaghetti

Kødsovs, parmesan og ketchup
kr. 85,-

Nuggets

Pommes, grønt, remoulade og ketchup
kr. 85,-

Børne isdessert

Vanilje, chokolade og jordbæris
kr. 75,-

Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.

Desserter

Udvalg af danske oste

Oliven, hasselnødder og sprødt brød
kr. 135,-

Havtorn mousse

med vanilje is og syltede havtorn. 

kr. 115,-

Moskusgræskar med karamelis

Chokoladecrumble, physalis og friske blåbær
kr. 125,-

Crème brûlée

Hindbærsorbet og jordbær
kr. 125,-

Personalet står klar til at oplyse og vejlede om allergener, vegetarretter og
specialdiæter.

Bestil bord

Vi glæder os til at byde dig velkommen

+45 92 443 443

kammerslusen@kammerslusen.dk

Friske råvarer

Vi vælger de råvarer der smager bedst på de forskellige tidspunkter af året.

Nede på jorden

Vores retter sammensættes kreativt med respekt for gamle traditioner.

Venligt personale

Vi mener at et smil på læben giver en bedre oplevelse for vores gæster.