Julefrokost på Kammerslusen ``Den lille`` 2024

1. servering

Hvide sild
Fiskefilet med remoulade

2. servering

Frikadeller med hvidkål
Lun leverpostej med bacon
Medister med rødkål

3. servering

Ris A la Mande med Kirsebærsauce

Pris pr. person 249,-

Minimum 4 pers.
(samme pris for børn)

Skal bestilles på forhånd, ring på 92 443 443

Julefrokost på Kammerslusen ``Den normale`` 2024

1. servering

Hvide sild
Stegte sild
Æg og rejer
Fiskefilet med remoulade
Røget laks med dilddressing

2. servering

Frikadeller med hvidkål
Ribbensteg med brune kartofler
Andebryst med appelsin og rødkålssalat
Lun leverpostej med bacon
Medister med rødkål

3. servering

Ris A la Mande med Kirsebærsauce

Pris pr. person 299,-

Minimum 8 pers.
(samme pris for børn)

Skal bestilles på forhånd, ring på 92 443 443

Tilkøb: Drinkspakke, øl/vin/vand kr. 225,- pr. person. Gælder kun ved selskaber over 25 personer.
(gælder i såfald 7 timers fest)

Julefrokost på Kammerslusen ``Den Store`` 2024

1. servering

Hvide sild
Røde sild
Karrysild
Stegte sild
Æg og rejer
Fiskefilet med remoulade
Røget laks med dilddressing
Røget ål med røræg

2. servering

Frikadeller med hvidkål
Ribbensteg med brune kartofler
Andebryst med appelsin og rødkålssalat
Surrib og sylte Sennep og rødbeder
Lun leverpostej med bacon
Medister med rødkål
Mørbrad a la creme

3. servering

Fire slags ost
Blommekompot
Syltede grønne tomater
Portvinssyltede hasselnødder
Kiks og brød
Ris A la Mande med Kirsebærsauce

Pris pr. person 399,-

Minimum 15 pers.
(samme pris for børn)

Skal bestilles på forhånd, ring på 92 443 443

Tilkøb: Drinkspakke, øl/vin/vand kr. 225,- pr. person. Gælder kun ved selskaber over 25 personer.
(gælder i såfald 7 timers fest)

Bestil bord

Vi glæder os til at byde dig velkommen

+45 92 443 443

kammerslusen@kammerslusen.dk

Friske råvarer

Vi vælger de råvarer der smager bedst på de forskellige tidspunkter af året.

Nede på jorden

Vores retter sammensættes kreativt med respekt for gamle traditioner.

Venligt personale

Vi mener at et smil på læben giver en bedre oplevelse for vores gæster.