Bestil vores Slusemenu

..eller sammensæt jeres egen menu fra a la carte kortet

Slusemenu

Serveres fra klokken 17.00 – 21.00

Stegt Lyssej 

Blancheret blomkål, marinerede radiser med citron

 og sauce velouté med persille 

Viognier, Brotte, Baies Dorees Blanc, Frankrig

Røget Fanø skinke

Flødeost med ramsløg, soltørrede tomater, bagt rugbrød og lilla radise

Pinot Grigio Corsarini, Pontedera, Italien

Ungdyrfilet fra Himmerland 

Blomkålspuré, blandede stegte rodfrugter, kartofler med ramsløg, 

asparges broccoli og rødvinssauce 

     VIlla Vetti, Valpolicella Ripasso, Italien 2020

Hindbærmousse på kiksebund

Fior di latte is, jordbærpuré og friske bær

Altes Schlösschen, Riesling, Auslese Süß

Udvalg af danske oste

Oliven, Valnød og sprødt brød, 

Banyuls, Vin Doux Naturel, Frankrig

2 retter: kr. 375,-

Vinmenu, 2 glas: kr. 185,-

3 retter: kr. 425,-

Vinmenu, 3 glas: kr. 259,-

4 retter: kr. 495,-

Vinmenu, 4 glas: kr. 339,-

5 retter: kr. 570,-

Vinmenu, 5 glas: kr. 399,-

Der tages forbehold for ændringer i forhold til sæsonens udbud af råvarer

Aftenkort

Køkkenet er åben fra 17.00 til 21.00.

Forretter

  • Koldrøget Fanølaks
    kr. 125,-
    Flødeost, agurk, rejer og sprødt
  • Unghanebryst
    kr. 115,-
    Cremet suppe og sprød skind
  • Aubergine salat
    kr. 105,-
    Friske tomater og brød (vegansk)
  • Stegt kulmule
    kr. 125,-

    Hvidvinssauce og porre

Alle forretter serveres med brød og smør

Hovedretter

  • Dansk Bøf med bløde løg
    kr. 215,-
    Rødbeder, agurk, kartofler og brun sovs
  • Steak af kødkvæg fra Himmerland
    kr. 325,-

    Kartofler, efterårsgrønt og rødvinssauce

  • Oksemørbrad
    kr. 345,-

    Hjemmerørt kartoffelmos med hvidløg og årstidens garniture

  • Grillet lammefilet
    kr. 295,-
    Kartofler, svampe og ragout
  • Rødspættefilet
    kr. 255,-
    Kartofler, efterårsgrønt og hvidvinssauce
  • Meunierestegt torsk
    kr. 245,-

    Kartofler, efterårsgrønt og hvidvinssauce

Personalet kan oplyse og vejlede omkring allergener. Vi laver gerne vegetariske retter ved forudbestilling.

Desserter

  • Udvalg af danske oste
    kr. 125,-
    Syltede grønne tomater, oliven, hasselnød og sprødt brød
  • Chokolade og karamelkage
    kr. 115,-
    Vaniljeis og bær
  • Chokoladefondant
    kr. 105,-

    Hindbærsorbet og bær

  • Crème brûlée
    kr. 125,-
    Bærsorbet og bær

Friske råvarer

Vi vælger de råvarer der smager bedst på de forskellige tidspunkter af året.

Nede på jorden

Vores retter sammensættes kreativt med respekt for gamle traditioner og med den gode smag i centrum

Venligt personale

Vi mener at et smil på læben giver en bedre oplevelse.

Bestil bord