Bestil vores Slusemenu
..eller sammensæt jeres egen menu fra a la carte kortet
Slusemenu
Serveres fra klokken 17.00 – 21.00
Stegt Lyssej
Blancheret blomkål, marinerede radiser med citron
og sauce velouté med persille
Viognier, Brotte, Baies Dorees Blanc, Frankrig
Røget Fanø skinke
Flødeost med ramsløg, soltørrede tomater, bagt rugbrød og lilla radise
Pinot Grigio Corsarini, Pontedera, Italien
Ungdyrfilet fra Himmerland
Blomkålspuré, blandede stegte rodfrugter, kartofler med ramsløg,
asparges broccoli og rødvinssauce
VIlla Vetti, Valpolicella Ripasso, Italien 2020
Hindbærmousse på kiksebund
Fior di latte is, jordbærpuré og friske bær
Altes Schlösschen, Riesling, Auslese Süß
Udvalg af danske oste
Oliven, Valnød og sprødt brød,
Banyuls, Vin Doux Naturel, Frankrig
2 retter: kr. 375,-
Vinmenu, 2 glas: kr. 185,-
3 retter: kr. 425,-
Vinmenu, 3 glas: kr. 259,-
4 retter: kr. 495,-
Vinmenu, 4 glas: kr. 339,-
5 retter: kr. 570,-
Vinmenu, 5 glas: kr. 399,-
Der tages forbehold for ændringer i forhold til sæsonens udbud af råvarer
Aftenkort
Køkkenet er åben fra 17.00 til 21.00.
Forretter
- Koldrøget Fanølakskr. 125,-Flødeost, agurk, rejer og sprødt
- Unghanebrystkr. 115,-Cremet suppe og sprød skind
- Aubergine salatkr. 105,-Friske tomater og brød (vegansk)
- Stegt kulmulekr. 125,-
Hvidvinssauce og porre
Alle forretter serveres med brød og smør
Hovedretter
- Dansk Bøf med bløde løgkr. 215,-Rødbeder, agurk, kartofler og brun sovs
- Steak af kødkvæg fra Himmerlandkr. 325,-
Kartofler, efterårsgrønt og rødvinssauce
- Oksemørbradkr. 345,-
Hjemmerørt kartoffelmos med hvidløg og årstidens garniture
- Grillet lammefiletkr. 295,-Kartofler, svampe og ragout
- Rødspættefiletkr. 255,-Kartofler, efterårsgrønt og hvidvinssauce
- Meunierestegt torskkr. 245,-
Kartofler, efterårsgrønt og hvidvinssauce
Personalet kan oplyse og vejlede omkring allergener. Vi laver gerne vegetariske retter ved forudbestilling.
Desserter
- Udvalg af danske ostekr. 125,-Syltede grønne tomater, oliven, hasselnød og sprødt brød
- Chokolade og karamelkagekr. 115,-Vaniljeis og bær
- Chokoladefondantkr. 105,-
Hindbærsorbet og bær
- Crème brûléekr. 125,-Bærsorbet og bær
Friske råvarer
Vi vælger de råvarer der smager bedst på de forskellige tidspunkter af året.
Nede på jorden
Vores retter sammensættes kreativt med respekt for gamle traditioner og med den gode smag i centrum
Venligt personale
Vi mener at et smil på læben giver en bedre oplevelse.