Bestil vores Slusemenu
..eller sammensæt jeres egen menu fra a la carte kortet
Slusemenu
Serveres fra klokken 17.00 – 21.00
Meunierestegt torsk
Hummerbisque, jordskokker og dild
Grüner Veltliner, Pfaffl, Østrig
Braiserede svinekæber
Rosenkål, grever og persillerod
Armas de Guerra Crianza, Bierzo, Spanien
Krogmodnet Cote de Boeuf
Pommes Anna og svampe. Rodfrugter og rødvinssauce
Ripasso, Monterre, Valpolicella, Italien
Bær og citron
Karamel, hvid chokolade og stærk rom
Muscat de Rivesaltes, Croix Milhas, Languedoc Roussillon, Frankrig
2 retter: kr. 345,-
Vinmenu, 2 glas: kr. 175,-
3 retter: kr. 395,-
Vinmenu, 3 glas: kr. 265,-
4 retter: kr. 475,-
Vinmenu, 4 glas: kr. 345,-
Aftenkort
Køkkenet er åben fra 17.00 til 21.00.
Forretter
- Koldrøget Fanølakskr. 115,-Flødeost, agurk, rejer og sprødt
- Unghanebrystkr. 95,-Cremet suppe, sprød skind og gulerod
- Bakskuldkr. 125,-Rugbrød, “remoulade” og rejer
- Meunierestegt torskkr. 115,-
Hummerbisque, jordskokker og dild
Alle forretter serveres med brød og smør
Hovedretter
- Dansk Bøf med bløde løgkr. 195,-Rødbeder, agurk, kartofler og brun sovs
- Grillet lammefiletkr. 275,-Kartofler, svampe og ragout
- Rødspættefiletkr. 215,-Kartofler, rodfrugter og hummerbisque
- Braiserede svinekæberkr. 235,-
Kartofler, persillerod og rosenkål
- Steak af KødkvægfraHimmerlandkr. 295,-
Pommes Anna og svampe. Rodfrugter og rødvinssauce
Personalet kan oplyse og vejlede omkring allergener. Vi laver gerne vegetariske retter ved forudbestilling.
Desserter
- Udvalg af danske ostekr. 125,-Syltede grønne tomater, oliven, hasselnød og sprødt brød
- Chokolade og karamelkagekr. 95,-Vaniljeis og bær
- Bær og citronkr. 95,-
Karamel, hvid chokolade og stærk rom
- Crème brûléekr. 115,-Bærsorbet og bær
Friske råvarer
Vi vælger de råvarer der smager bedst på de forskellige tidspunkter af året.
Nede på jorden
Vores retter sammensættes kreativt med respekt for gamle traditioner og med den gode smag i centrum
Venligt personale
Vi mener at et smil på læben giver en bedre oplevelse.