Bestil vores Slusemenu

..eller sammensæt jeres egen menu fra a la carte kortet

Slusemenu

Serveres fra klokken 17.00 – 21.00

Hvide asparges
Stegte tigerrejer og porre

Riesling, Charles Sparr, Alsace, Frankrig
Glas: 75,- / flaske: 245,-


Steak af kødkvæg
Forårsløg, blomkål, kartoffelfondant og rødvinssauce

Ripasso, Monterre, Valpolicella, Italien
Glas: 89,- / flaske: 365,-


Rabarbersorbet
Hvid chokolade og rabarbergel

Muscat de Rivesaltes, Croix Milhas, Languedoc Roussillon, Frankrig
Glas: 65,- / flaske: 299,-

2 retter: 325,-
3 retter: 375,-

Aftenkort

Køkkenet er åben fra 17.00 til 21.00.

Forretter

  • Koldrøget Fanølaks
    kr. 85,-
    Flødeost, rogn, æble og sprødt
  • Bakskuld
    kr. 95,-
    Rugbrød, “remoulade” og rejer
  • Stegt unghanebryst
    kr. 95,-
    Grønne asparges og timian sauce
  • Tomat og basilikum gazpacho
    kr. 90,-
    Cherrytomat, ærter og ærteskud
  • Hvide asparges
    kr. 95,-

    Stegte tigerrejer og porre

Alle forretter serveres med brød og smør

Hovedretter

  • Dansk Bøf med bløde løg
    kr. 175,-
    Rødbeder, agurk, kartofler og brun sovs
  • Grillet lammefilet
    kr. 245,-
    Kartofler, forårsløg og ragout
  • Rødspættefilet
    kr. 195,-
    Kartofler, asparges og hvidvinssauce
  • Steak af Kødkvæg
    kr. 275,-

    Forårsløg og blomkål. Kartoffelfondant med rødvinssauce

Personalet kan oplyse og vejlede omkring allergener. Vi laver gerne vegetariske retter ved forudbestilling.

Desserter

  • Udvalg af danske oste
    kr. 95,-
    Syltede grønne tomater, oliven, hasselnød og sprødt brød
  • Chokolademousse
    kr. 75,-
    Orangesorbet og bær
  • Rabarbersorbet
    kr. 75,-

    Hvid chokolade og rabarbergel

  • Crème brûlée
    kr. 85,-
    Bærsorbet og bær

Friske råvarer

Vi vælger de råvarer der smager bedst på de forskellige tidspunkter af året.

Nede på jorden

Vores retter sammensættes kreativt med respekt for gamle traditioner og med den gode smag i centrum

Venligt personale

Vi mener at et smil på læben giver en bedre oplevelse.

Bestil bord