Kammerslusen kan tilbyde de ultimative naturoplevelser i form af sælture, østersture samt sort sol.
Man kan også gå lange ture og nyde Nationalpark Vadehavet, som man bor lige midt i.

Nationalparken Vadehavet

Kammerslusen er medlem af Nationalparken Vadehavet.
https://nationalparkvadehavet.dk/


Ribe Domkirke

Ribe Domkirke Domkirken er viet til Vor Frue, eller Jomfru Maria. Dens opførelse påbegyndtes ca. 1150 og var færdig 100 år senere i ca. 1250. Den afløste en ældre stenkirke på samme sted. Der er nyligt lige syd for Domkirken fundet kristne grave fra midten af 800-årene, så Ansgars kirke fra efter 860 lå formentlig også her. Domkirken er hovedkirke i Ribe Stift, som strækker sig fra Tønder og næsten til Holstebro.


Vadehavscentret

VADEHAVSCENTRET ligger lige ved Vadehavet, som er Danmarks største, fladeste og vådeste Nationalpark. Det er et enestående naturområde i Danmark, som blev udnævnt til Nationalpark i 2010. Men Vadehavet er ikke kun unikt i Danmark - det har status som Verdensarv. Samlet strækker vaderne sig 500 km langs den danske, tyske og hollandske kyst. Det dynamiske landskab, den biologiske rigdom og de mange trækfugle gør området til noget helt enestående.


Ribe Kunstmuseum

I 1891 bliver der Ribe grundlagt et museum med dét formål at skabe en bedre forbindelse mellem kunsten og folket i det sydvestlige Jylland, bl.a. ud fra den antagelse, at kunst var den direkte vej til dannelse og oplysning.


Ribes Vikinger

På Museet Ribes Vikinger kan man følge Ribes historie fra vikingetiden og frem til år 1700.


Sortsol

Fænomenet Sort Sol er en fantastisk oplevelse når 100.000, ja måske 400.000 stære danser ballet på aften himlen over Ribe Marsken. Stærenes dans bestemmes af antallet af rovfugle og vejret. De optimale forhold er en relativ stille og tør aften, samt et passende antal rovfugle, som er med til at skabe de flotte formationer på himlen. På en stormende og regnfuld aften uden rovfugle, dykker stærene ret hurtigt ned og går til ro for natten i rørskoven. Forår og efterår ses stæreflokke på mange tusinde gå til ro i rørskoven i området ved Ribe Vesterå og fra fugletårnet ved Ribe Østerå. I Ribe Østerå kan man året igennem opleve et rigt fugleliv. 10 min. gang fra banegården står et handicap-venligt fugletårn, med en fantastisk udsigt over vådområdet.


Stenbohus

Byens spillested - Livemusik hver lørdag - Byens førende værtshus - Et sjovt og underholdende sted, hvor vi alle kommer hinanden lidt ved..:) Ingen adgang under 18 år efter kl. 22.00 Ingen dyr efter kl. 20.00

Website made by AppApp