Lige her, hvor den flade Ribe Marsk forbinder Nationalpark Vadehavet med Nordens ældste by, Ribe, ligger Kammerslusen.

Kammerslusen

Kammerslusen er stedet, hvor lystbådene bliver sluset fra Ribe Å ud i Vadehavet. Kammerslusen er stedet, hvor du kan få en rigtig god nats søvn under ”himlens store hvælv”, som kunstneren Carl Henning Pedersen siger.


Placeringen er unik midt i et stykke enestående idyl i læ af Ribe-diget, der på solskinsdage ånder idyl, mens du her på en stormende efterårsdag virkeligt fornemmer naturens enorme kræfter.

Kammerslusen er en gammel institution i en moderne bygning. Den blev gennemrenoveret for fem år siden og rummer i dag ud over selskabslokaler seks store, lyse og moderne værelser samt en stor og en lille suite på førstesal.

Her kan du med morgenkaffen indenfor rækkevidde nyde solopgangen, eller du kan med en forfriskning i hånden nyde aftensolen, når den går ned bag hav og dige for at sige dagen god nat.

Du kan vælge mellem at leje en af vore to lyse suiter med eget soveværelse, køkken og bad, eller du kan vælge at leje et af de store og moderne indrettede værelser.

Og her midt i Nationalpark Vadehavet, vil du opleve en egen ro, hvor der i forårs- og efterårsmånederne er mulighed for at opleve det spektakulære naturfænomen, Sort Sol, lige udenfor døren. Når hundredtusindvis af stære samles i store flokke, inden de går til ro, ”lukker de af” for solen. Heraf navnet Sort Sol.

Du kan også kun syv kilometer fra Ribes middelalderlige centrum opleve et unikt sommerhusområde på den modsatte side af åen, hvor ripensere i årevis har nyt et frirum i den specielle natur, som du nu også har mulighed for at nyde.


Website made by AppApp